<del id="d9rvv"><th id="d9rvv"><ins id="d9rvv"></ins></th></del><strike id="d9rvv"></strike><strike id="d9rvv"><video id="d9rvv"><strike id="d9rvv"></strike></video></strike><span id="d9rvv"><i id="d9rvv"><cite id="d9rvv"></cite></i></span>
<strike id="d9rvv"><video id="d9rvv"><ruby id="d9rvv"></ruby></video></strike>
<span id="d9rvv"><i id="d9rvv"><cite id="d9rvv"></cite></i></span>
<strike id="d9rvv"></strike>
<strike id="d9rvv"></strike>
<ruby id="d9rvv"></ruby><ruby id="d9rvv"></ruby><span id="d9rvv"><i id="d9rvv"></i></span><strike id="d9rvv"><i id="d9rvv"><menuitem id="d9rvv"></menuitem></i></strike>
<strike id="d9rvv"><i id="d9rvv"></i></strike>
<strike id="d9rvv"></strike><strike id="d9rvv"><i id="d9rvv"><cite id="d9rvv"></cite></i></strike>
<strike id="d9rvv"><i id="d9rvv"></i></strike>

Selecteer uw locatie

  • We make what matters work.*

    *Elektriciteit is een fundamenteel onderdeel van onze wereld. Daarom zetten wij ons in om – met behulp van energiebeheertechnologie?n die zo betrouwbaar, effici?nt, veilig en duurzaam mogelijk zijn – het leven van mensen en het milieu te verbeteren. Want dat is wat er echt belangrijk is. En wij zorgen ervoor dat het werkt.
    Ontdek hoe

Alles wat we beleven in onze moderne wereld wordt mogelijk gemaakt door energie.

Vliegtuigen. Ziekenhuizen. Fabrieken. Datacenters. Voertuigen. Het elektriciteitsnetwerk. Elke dag, overal ter wereld, zijn mensen afhankelijk van technologie, transport, energie en infrastructuur om te leven, te werken en te ontspannen. En de bedrijven die deze producten en services leveren, zijn afhankelijk van ons om de grootste uitdagingen op het gebied van elektrisch, hydraulisch en mechanisch energiebeheer op deze planeet op te lossen. Want wij verliezen nooit uit het oog wat echt belangrijk is. En het is onze taak om ervoor te zorgen dat het goed werkt.
NYSE-ticker
ETN
NYSE-ticker
2019 omzet (USD)
21 mld.
2019 omzet (USD)
Medewerkers wereldwijd
100K
Medewerkers wereldwijd
  • Het voortouw nemen

    Bekijk hoe we de kwaliteit van leven en het milieu verbeteren met technologie?n en services voor energiebeheer die betrouwbaar, effici?nt, veilig en duurzaam zijn.
日本高清在线视频www色_日本三级香港三级人妇_久久综合色鬼久久88中文_香港三级日本三级少妇三级